alireza12 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من پلاگین cutoff رو نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که متنی که نشون میده راست چینه و جاستیفای نیست لطفا کمک کنید:thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام باید در سی اس اس افزونه تغییر بدید و کد زیر رو استفاده کنید direction:rtl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز دموی آنلاین بدید تا بهتر بشه بررسی کرد ولی فکر میکنم مشکل از قالب باشه! چون این افزونه روی قالب فارسی نیازی به راست چین کردن نداره و از طریق قالب فونت رو میچینه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza12 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز دموی آنلاین بدید تا بهتر بشه بررسی کرد ولی فکر میکنم مشکل از قالب باشه! چون این افزونه روی قالب فارسی نیازی به راست چین کردن نداره و از طریق قالب فونت رو میچینه سلام مثل اینکه من اشتباه منظورم رو رسوندم متن راست چین هست و لی جاستیفای نیست یعنی از 2 طرف تنظیم نیست و فقط از سمت راست تنظیمه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا شما رو راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر