amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان. من از قالب camber استفاده ميكنم. خود راك تم روي اين قالب يك سري افزونه هم داده كه من اونا رو اول روي لوكال هاست نصب كردم ديدم همه چيز درسته اما وقتي روي هاست اصلي نصب كردم ارور 500 داد و سايت بالا نيامد. شروع كردم دونه دونه افزونه ها رو disable كردن كه ببينم كدومش مشكل داره. افزونه مشكل دار رو پيدا كردم و disable كردم. خب حالا متاسفانه سايتم نصفه بالا مياد!!! مطالبش كاملا حذف شده!!! ميشه برين به اين آدرس بگين مشكل كجاست؟ www.easytrading.ir ممنونمدوستان من چك كردم ماژول هاي سايت كاملا نصفشون حذف شده بود حالا چكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 آقايون با RokGzipper مشكل داره. حالا نميدونم اين مشكل از ميزبانه يا از من؟!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب می تونید از ادمیت سرورتون بپرسید این قالب مخصوص جوملا 1.7 هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام این مورد مربوط میشه به هاستتون هاست شما فشرده سازی رو ساپورت نمیکنه و باید اون رو غیرفعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب می تونید از ادمیت سرورتون بپرسید این قالب مخصوص جوملا 1.7 هستش؟ سلام. بله مال جوملا 1.7 هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر