abolghasem 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام.مشکل من اینه که وقتی کاربر میخاد از طریق بخش ورود کاربر یوزر و پس میده یک ارور نشون داده میشه. لطفا سایت رو ببینید: http://najafi-m.ir لطفا با این یوزر وپس وارد شید: یوزر:writer پسورد:123456 مشکل دیگه اینکه کاربر پس از ورود هیچ امکاناتی نداره درحالی که من کاربر رو به عنوان ناشر تعریف کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 شما در منوی سایت بر روی تنظیمات کلی کلیک کنید و به سر برگ سرور بروید و گزینه SSL را روی هیچکدام بگذارید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در بهمن 90 شما در منوی سایت بر روی تنظیمات کلی کلیک کنید و به سر برگ سرور بروید و گزینه SSL را روی هیچکدام بگذارید ببینید درست میشه آقا رفتم مشکل حل نشد ssl رو گذاشتم رو "سایت جاری" دیگه سایت اصلا بالا نمیاد چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام درباره این مشکل در انجمن بحث شده لطفا جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر