WebAmir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه من این ماژول رو نصب کردم اما چون درست کار نکرد پاکش کردم اما هنوز اثرش در سایت هست.... البته روی لوکال کاملا اوکی بود لطفا راهنمایی کنید که چطور کامل پاکش کنم جدولش تو دیتابیس چیه؟ نمیشه کاری کرد درست کار کنه؟ پیشاپیش ممنون :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام درست کار نکرد یعنی چی؟ ارور می داد؟ موقع نصب یا حذف هیچ اروری نداد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
WebAmir 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام یعنی اسکرول نمیکرد وقتی فلش چپ یا راست رو میزدی کار نمیکرد منم بیخیالش شدم گرچه ماژول خوبی بوت موقع نصب و حذف هم هیچ اروری ندات همه فایلهاشم از هاست پاک شده ولی معلوم نیست چرا هنوز هستـــــــــــــــــش!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. به دیتابیس بروید. جدول modules را پیدا کنید و به آن بروید. سپس جداول مربوط به این ماژول را پیدا کنید و حذف کنید... موفق باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر