HeLlBoy 0 ارسال شده در شهریور 89 Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL دوستان اين خطا مال چيه در صورتي هم كه پايگاه داده وجود داره :huh::huh: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 لطفا از زدن عنوان های اینطوری جدا پرهیز نمایید ! این خطا ماله اینه که در فایل configuration.php شما مشخصات دیتا بیس درست تعریف نشده است به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MD.FM 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام منم دیروز چندبار دقیقا همین Error واسم پیش اومد،وقتی پیگیری کردم بهم جواب دادن احتمالا مشکل از دیتاسنتر هست!!!مثل اینکه داشتن یه کارایی انجام می دادن!!! فکر نمی کنم ربطی به جوملا داشته باشه،چون من هیچ تغییری اعمال نکردم و الانم دیگه اون مشکل رو ندارم. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در شهریور 89 سلام سایت منم بعضی وقتا اینطوری میشه که مطمئنا به جوملا ربط نداره و اشکال از خود میزبان هس چون نیم ساعت بعدش درس میشه:afro: :thankyou: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در بهمن 89 من هم مطمئنم از ديتابيس شما اشكال ناشي ميشه. چون منم بارها با اين مشكل روبرو شدم. و مجبور شدم ساتي رو كه ماها روش زحمت كشيده بودم رو دوباره از نو راه اندازي كنم. دوستاي گلم مواظب باشيد كه هميشه بك آپ داشته باشيد. www.iranbeylan.com به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر