aseman313 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. وقت به خیر. در دیتابیس سایت من چند جدول با نام facileforms وجود داره.من از این افزونه در سایت استفاده نکرده ام.آیا وجود این جداول علت خاصی داره یا این که به صورت ناخواسته به وجود آمده اند و در واقع به صورت ناخواسته تغییری در دیتابیس ایجاد شده؟ ممنون می شوم اگر دوستان من را راهنمایی کنند. موفق باشید. در پناه خداوند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aseman313 0 ارسال شده در بهمن 90 ممنون می شوم اگر دوستان پاسخ این سوال را بدهند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 این یک کامپوننت فرم ساز هست و فکر می کنم شما از این فرم ساز یا فرم ساز بریزینگ استفاده کردید و دلیلش این می تونه باشه FacileForms نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aseman313 0 ارسال شده در بهمن 90 این یک کامپوننت فرم ساز هست و فکر می کنم شما از این فرم ساز یا فرم ساز بریزینگ استفاده کردید و دلیلش این می تونه باشه FacileForms ممنون از پاسخ شما من Breezing را در یک جوملای دیگر نصب کردم اما این جدول ها در دیتابیس آن ایجاد نشدند! و با حذف Breezing از جوملای اول هم جداول پاک نشدند. ممکنه اشکالی در سایت به وجود آمده باشه ؟ خیلی ممنون موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در تیر 91 این یک کامپوننت فرم ساز هست و فکر می کنم شما از این فرم ساز یا فرم ساز بریزینگ استفاده کردید و دلیلش این می تونه باشه FacileForms ممنون از پاسخ شما من Breezing را در یک جوملای دیگر نصب کردم اما این جدول ها در دیتابیس آن ایجاد نشدند! و با حذف Breezing از جوملای اول هم جداول پاک نشدند. ممکنه اشکالی در سایت به وجود آمده باشه ؟ خیلی ممنون موفق باشید. سلام نه مشکلی پیش نمیاد اما اگر خواستی میتونی بصورت دستی خودت حذفشون کنی باید در phpmyadmin خدول رو انتخاب وتوسط دکمه delete حذف کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر