arsamari91 0 ارسال شده در بهمن 90 :64 (32): سلام من این قالب رو دانلود کردم و رو جوملام نصب کردم ولی چیزی که تو اسکرین شات نشون داده شده در سایت جومینا نشد یعنی خیلی قاطی پاطی هست http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/public-template/310-bluejoom.html بلوک ها از کادر میزنه بیرون و بنر سایت هم که تو اسرین شاتش هست نیس تو پوشه قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام این قالب دارای موقعیت های متنوعیه که باید خودتون براشون ماژول قرار بدین تا به زیبایی اسکرین شان دربیاد ضمنا بنری که هم میبینید میتونید خودتون بعد از طراحی عکس بوسیله ماژول داخل قالب قرار بدین یا به جاش اسلایدر قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsamari91 0 ارسال شده در بهمن 90 خب بلوکا که خارج از کادر هستن چی و این منو ها رو چجوری اضاف کنم همه موقیت ها رو تست کردم نشد در ضمن اون سرچی که بالاست رو چطوری بیارمش ، فعالش کنم نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 شما بعد از آدرس سایتتون این کد رو اضافه کنید ?tp=1 yoursait.com/?tp=1 تمام موقعت های قالبتونو نشون میده بعد برا هر ماژولی به دلخواه مکانشو انتخاب کنید برا اینکه سرچ هم فعال بشه ماژول سرچ رو در همون موقعیت قرار بدین ضمنا فرمایش شما درسته موقعیت هایی که داخل ماژول برا انتخاب هستن کامل نیستند شما به صورت دستی اسم موقعیت رو بنویسید مثلا search برا موقعیت جستجو مشکل بلوکا رو متوجه نشدم راستی اسم موقعیت منو بالایی هم user3 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر