amira4 0 ارسال شده در بهمن 90 باسلام خدمت شما بنده یک سایت خبری دارم و هر تصویری که برای خبر هایم قرار میدهم ، به صورت بند انگشتی در صفحه ی اصلی قرار می گیرد و در ادامه ی مطلب آن خبر ، عکس به طور کامل نمایش داده میشود ! درضمن هر عکسی هم در ماژول گالری عکس قرار میدهم نیز با ارور رو به راه می شوم . ولی امروز که یک خبر در سایتم گذاشتم ، تصویر بند انگشتی نمایش داده نشد و با ارور زیر مواجه شدم : JFTP::login: Bad Password JFTP::mkdir: Bad response JFTP::chmod: Bad response به نظر شما مشکل از کجا می تواند باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام تنظیمات ftp رو بررسی کنید اگه فعال نیست فعالش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام تنظیمات ftp رو بررسی کنید اگه فعال نیست فعالش کنید سلام جناب دفاعی از کجا باید این کار را انجام بدهم ؟ درضمن این مشکل وقتی اتفاق افتاد که دیروز شرکت هاستینگ سایت من ، سایتهایی که دامنه اونها روی سرورشان ست نشده بودن رو ساسپند کردند ! سایت من هم جز آن ها بود ! و بهشون یه تیکت زدم و سایتم درست شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 در باره تنظیمات ftp تو انجمن خیلی بحث شده جستجو کنید پیدا می شه احتمال داره تنظیمات امنیتی تغییر کرده باشه ببینید می تونید به اکانت اف تی پی از کنترل پنل هاست وارد بشید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amira4 0 ارسال شده در بهمن 90 در باره تنظیمات ftp تو انجمن خیلی بحث شده جستجو کنید پیدا می شه احتمال داره تنظیمات امنیتی تغییر کرده باشه ببینید می تونید به اکانت اف تی پی از کنترل پنل هاست وارد بشید؟ ببخشید سرچ کردم ولی چیزی زیادی نفهمیدم ! نام کاربری ftp در هاست رو میدونم ولی رمز عبور را خیر ! به نظر شما آسان ترین راه کدام است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر