ba_velayat 0 ارسال شده در بهمن 90 باسلام کامپوننت کامپوننت نظرسنجی AcePolls رونصب کردم اما ذخیره رو میزنیم عمل نمیکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 باسلام کامپوننت کامپوننت نظرسنجی AcePolls رونصب کردم اما ذخیره رو میزنیم عمل نمیکند سلام احتمالا مشکل از قالب شما هست با قالب های دیگه تست کنید موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ba_velayat 0 ارسال شده در بهمن 90 باسلام نه عوض هم شد /تازه قبلا هم یه بنده خدایی در یک پست دیگه همین مشکل رو مطرح کرده بود اما جواب داده نشده بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام لطفا اگه کسی جواب این مشکل رو میدونه خیلی سریع پاسخ بده من توی این کامپوننت یه نظرسنجی جدید که ایجاد میکنم و ذخیر ره میزنم تاریخ شرو و پایان نظرسنجی خودبخود صفر میشه و ماژول این کامپوننت هم کار نمیده. قبلش بگم که من پیشوند جداول دیتابیش رو تغییر دادم. ممکنه از این باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahzad 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام دکمه ذخیره برای من هم کار نمیکنه لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در خرداد 91 برای من هم کار نمیکنه! لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 در لوکال تست کردید؟ این افزونه از تکنولوژی آجاکس استفاده می کنه. قالب و مرورگر شما باید این امر را پشتیبانی کنند الان در لوکال تست کردم مشکلی نبود لطفاً دموی آنلاین بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در خرداد 91 بله در لوکال تست کردم و از آخرین ورژن فایرفاکس استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 جناب موذنی کامپوننت مشکل داره با قالب منم مشکل داره .... به نظرم خوب برنامه نویسی و بهینه نشده آنلاین نصب کردم نه لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 الان من هم آنلاین نصب کردم و هم لوکال جواب داد دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در خرداد 91 الان من هم آنلاین نصب کردم و هم لوکال جواب داد دمو آقای موذنی اون ورژنی رو که خودتون به کار بردید رو برای دانلود بذارید شاید ماله ما مشکل داره. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 بفرمائید: ACE Polls 2.5_Persian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در خرداد 91 بفرمائید: ACE Polls 2.5_Persian این مخصوص جوملا 2.5 هستش. من ماله 1.5 رو می خوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز این لیست تمام افزونه های نظر سنجی هست! شما از اینجا دانلود کن و ببین مشکلی نداره! افزونهای نظر سنجی http://extensions.joomla.org/extensions/contacts-and-feedback/polls نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 ببخشید این هم نسخه 1.5 : com_acepolls_j15 Persian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در خرداد 91 ببخشید این هم نسخه 1.5 : com_acepolls_j15 Persian باز هم همون مشکل ذخیره نکردن نظرسنجی رو داره. حتی با چند قالب مدیریتی مختلف هم امتحان کردم بازم مشکل پا برجاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما اون لینکی که من دادمت توی پست 14 رو ببین و افزونه مورد نظر رو دانلود و نصب کن ببین بازم مشکل پا برجا هست! در پناه حق موفق و پایدار باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام احتمالا با افزونه ای تداخل دارید افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
web developer 3 ارسال شده در آبان 91 درود دوست عزیز مشکل شما حل شد ؟ لطفا نتیجه کارتان را بیان کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
k3m@l 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام ...من این افزونه رو نصب کردم و تنها یه مشکل داره! اونم اینکه تعداد گزینه ها از 2 تا بیشتر نمیشه ...!؟ یعنی همون 2تای پیشفرض ...وقتی دکمه اضافه کلیک میکنم هیچ گزینه ای اضافه نمیکنه ...! ممنون میشم راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده ، دانلود و نصب کنید ببینید بازم مشکل پابرجا هست یا نه به نسخه افزونه هم دقت داشته باشید ، این تاپیک مربوط به جوملا 1.5 هست موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر