aligoli 0 ارسال شده در بهمن 90 عزیزان، من یک افزونه ای دارم که وقتی به قسمت config میرم و تغییراتی رو میدم، دکمه " ذخیره " و همچنین " لغو " اعمال نمیشن، اما در قسمت های مختلف دیگه این افزونه این دو دکمه کار می کنند و اعمال می شوند. این عکس از قسمت کانفیگ افزونه هست که اعمال نمی شوند. دوستان برنامه نویس یا کسانی که با چنین مشکلی برخوردند لطفا تجربیاتشون در اختیارم بگذارند. چه فایلی رو باید ویرایش کرد تا در این قسمت، ذخیره کار کنه و اعمال بشه. http://myup.ir/images/90678848865981310329.jpg قسمتش اینجاست . JToolBarHelper::custom( 'saveconfig', 'save.png', 'save_f2.png', 'Save', false, false ); JToolBarHelper::custom( 'cancelconfig', 'cancel.png', 'cancel_f2.png', 'Cancel', false, false ); -------------------------- اون قسمت های false نباید true باشه ؟ و اگر باشه چرا دو تا false هست ؟ فرق اولی و دومی چیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aligoli 0 ارسال شده در بهمن 90 به ما گفتند، انجمن جومینا سریع جواب میدن که ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 سلام. ببشخید که دیر جواب دادیم! تا وقتی ما دموی آنلاین نداشته باشیم و ندانیم اسم افزونه چیست نمی توانیم کمکی بکنیم! در ضمن اعمال نشدن تنظیمات ربطی به true و false ندارد! موفق باشید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aligoli 0 ارسال شده در بهمن 90 متشکر، مشکل رو خودم حل کردم، یکم پارامتر ها قاطی شده بود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر