رفتن به مطلب
yaser

مشکل در دانلود فایل ها

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه بچه های خوب جومینا من تازه با جوملا و به تبع اون جومینا اشنا شدم

به تازگی سایت رو درست کردم با جوملا با موضوع دانلود کتاب موبایل، اما یه مشکل کوچولویی (البته برا شما) دارم این که: نمی دونم کتاب ها رو چطوری بزارم تا کاربران دانلود کنن در خود لوکال هاست آپلود کردم اما برای دانلودش از بازدید کنندها یوزر و پسوورد هاست رو می خواد. از کاپوننت مدیریت فایل ها eXt plorer هم استفاده کردم باز هم مثل همون شد.

میشه منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم ؟

ممنون از همه ی بچه های جومینا

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام دوست عزیز

ورود شما رو به جمع جوملائی ها و انجمن جومینا تبریک میگم:heart:

شما باید فایل هاتون رو توی هاست روی یک مسیر مشخص (با پوشه بندی طبق سلیقه خودتون) آپلود کنید بعد لینکشو بذارید تو مطالب سایتتون

مثلا شما فایل A.EXE رو میخواهید آپلود کنید (نام پوشه ها از بعد از public_html فرضی است) :

public_html/book/mobile/

تو مسیر بالا آپ میکنید بعد این لینکو میذارید توی مطالبتون :

www.yourdomain.com/book/mobile/A.EXE

البته شما که جوملا نصب کردید میتونید از کامپوننت های مدیریت دانلود استفاده کنید که هم قابلیت مجموعه بندی داره و هم در آپلود فایل کار بسیار ساده است.

مثلا :jdownload , rockdownload , docman , ....

لینک به ارسال

سلام دوست عزيز

به نظر من اصلا به مشكلش نميارزه كه 1-فضاي سايتت پر ميشه2-راحت برو يه سايت فضاي رايگان مثل پرشين گيگ يا پارسا اسپيس و كلي ديگه هست پيدا كن فايل هات رو اونجا آپلود كن

هم اونا سرعت بالاتري دارن و هم فضاي سايتت پر نميشه :D

لینک به ارسال

دوست عزیز hhg ممنونم از راهنمایی تون کارساز بود

از کاپوننت rockdownload خیلی خوشم اومد اما متاسفانه دانلود اون فقط برای اعضای جومیناست می تونید برام لینک دانلودش رو بفرستید.

دوست من HeLlBoy فکر خوبی بود اما سایت من فارسی نیست بعدش لینک دانلودش رو مستقیم خواستم اگه سراغ داری ممنون می شم معرفی کنی

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...