محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 90 سلام فوکا دانلودی که نصب کردم فرمت MP3 رو پشتیبانی نمی کنه. من هم نمی تونم اونو به تنظیمات فرمت ها اضافه کنم. کد نویسی داره. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما در تنظیمات این افزونه بگردید ببینید گزینه ای برای اضافه کردن داره یا نه اگر نداشت امکان داره از تنظیمات اصلی جوملا استفاده کنه شما برید به تنظیمات اصلی سایت بعد در تب سیستم ، فیلد تنظیمات رسانه و در قسمت پسوند های مجاز ، پسوند فایل مورد نظر رو اضافه کنید(همون mp3!) در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 90 داداش گلم نشد. میگه خطا و جابجایی سیستم سیستم قادر به بارگزاری نیست. اگه شخصی یا سایتی رو سراغ داری یا حتی خود تو فوکا دانلود رو دارید و از اون استفاده می کنید هم آهنگ و هم فیلم لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abmi 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام فوکا دانلودی که نصب کردم فرمت MP3 رو پشتیبانی نمی کنه. من هم نمی تونم اونو به تنظیمات فرمت ها اضافه کنم. کد نویسی داره. لطفا راهنمایی کنید. سلام به اجتمال قوی کدینگ فایل mp3 که داری استفاده می کنید رو باید با برنامه تبدیل فرمت عوض کنید ایشالله درست میشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر