mis.shafiee 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام من از ماژول mod_slideshow که تصاویر را به صورت اسکرولی نمایش میدهد استفاده کردم.ای ماژول را از جومینا دانلود کردم.چگونه می توانم margin-left به کدهایش اضافه کنم.نیاز فوری دارم.لطفا راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز لطفا دموی انلاین بگذارید تا بررسی بشه با گذاشتن این کد می خواین چیکار کنین؟ توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در بهمن 90 من این کار را روی لوکال انجام می دهم و این کار را برای این انجام میدهم که بتوانم به تصاویرم از سمت چپ و بالا فاصله ایجاد کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز تا شما دموی آنلاین از سایت ندید نمیشه کدهای سایت شما رو بررسی کرد و شما رو راهنمایی کرد میتونید سایتتون رو آپلود کنید و آدرس بدید یا اینکه از هاست رایگان استفاده کنید و سایت خودتون رو نصب کنید و آدرس اون رو بدید تا بررسی بشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر