m.naderi 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام به همه اساتید. من یه قالب با آرتیستیر طراحی کردم ولی یه مشکل باهاش دارم. اول مشکلم با بولتهای منو بود که راست چین کردنشو تو همین انجمن از تاپیکهای قبلی یاد گرفتم که بابتش تشکر میکنم. ولی مشکل من با دکمه های رادیوی ماژول نظرسنجی هستش که راست چین نمیشه.گزینهای متنی رو میتونم راست چین کنم ولی دکمه ها چپ چین میمونه. میشه راهنمایی کنید لطفاً؟ :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطف کنید دموی آنلاین بدید تا کدها بررسی بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.naderi 1 ارسال شده در بهمن 90 متاسفانه سایت من روی لوکال هستش اگه راه دیگه ای هست لطف کنید بگین تا انجام بدم.با تشکر:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میتونید از هاست رایگان هم استفاده کنید و آدرس سایت را قرار بدید یا اینکه لینک دانلود قالبتون رو قرار بدید تا شاید بتونم براتون اصلاحش کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
black-boy 0 ارسال شده در بهمن 90 عزیز شما بایدتو کد css دست ببری .. باید تو تگ body direction :rtl; بزنی مشکلت حل می شه اگه نشد .. بگو باز کد دقیق رو بت بگم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.naderi 1 ارسال شده در بهمن 90 آقا ممنون از راهنمایی دقیقتون.من توی تگ body کد directioo:rtl; رو وارد کردم درست شد. من توی چنتا انجمن دیگه هم مطرح کردذم ولی یا میگفتن چون تجاریه جواب نمیدیم یا اصلاً جواب نمیدادن. بازم ممنون ازینکه مشکل منو حل کردید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر