masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 من هر چی از این جا انجمن ساز دانلود کردم یا نصب نشد یا رنگ اون با سایتم فرق داشت لطفا یه انجمن سازی را معرفی کنید که بشود درون تنظیمات آن رنگش را عوض کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز شما میتونید از اسکریپت مای بی بی استفاده کنید که قالب های رایگان و متنوع با رنگ های مختلف هم ساخته شده میتونید جستجو کنید مای بی بی همین انجمن سازیه که این سایت ازش استفاده میکنه ضمنا آموزش و توضیحاتش هم در همین انجمن بخش اسکریپت ها مفصلا بحث شده اینم سایتش برا دانلود http://community.mybbiran.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام اگه می خواین انجمن رو در کنار جوملا داشته باشید باید افزونه نصب کنید مثل کیونا و ccboard و جوم سوشیال اما اگه می خواین روی ساب دامین نصب کنید و به جوملا متصل نباشه مای بی بی نصب کنید شما چه انجمن سازهایی رو نصب کردی؟ چه مشکلی داشتی باهاشون؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 نصب نمیشن یعنی به دلیل حجم زیاد افزونه هایی که نام بردید بیش از 30 پانیه طول می کشد که قبلا یکی از مدیران من رو در این مورد مشکل نصب راهنمایی کردن ولی واقعا من چیزی سر در نیاوردم!! لطفا اگه میتونیدتوضیحات بیشتری بدهیدmybbiran دانلود کردم چگونه باید نصب کنم اگه تو خود سایتش هست لینکش رو اینج بگذارید.خیلی خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام این انجمن ساز افزونه جوملا نیست که روی جوملا نصب شه شما باید اول یک پوشه یا ساب دامین داخل هاستتون ایجاد کنید و بعد فایل های مای بی بی رو داخلش بریزید و بعد ... راهنمایی کامل نصبش داخل خود انجمن مای بی بی هست اما چون من نمیدونم لینک دادن با قوانین اینجا تعارض داره یا نه لینکشو براتون به صورت خصوصی فرستادم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر