n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان من قالبم رنگ جداول و همینطور خطهای جدولایی که توش میذارمو نشون نمیده باید چیکار کنم؟توی خود مدیریت تو بخش ویرایش مطلب نشون میده کامل جدولو با رنگ بندیش و همینطور خطوطش ولی توی خود سایت فقط متنای توشو نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام با قالب دیگری هم تست کنید ببینید همین مشکل هستش یا نه در صورت امکان دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 ممنون با قالب دیگه نشون میده عکسا رو میذارم براتون که چی میخوام چی نشون میده: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در بهمن 90 از ckeditor استفاده می کنید؟ در بعضی قالب ها ممکنه خط های جداول رو نشون نده وقتی از این ادیتور استفاده می کنید و باید یه سری کد html در ادیتورتون براش وارد کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دلیلش کدهای سی اس اس قالبتونه که برای کلاس های td نوشته شده لطفا دموی انلاین بذارید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 ممنون من از ckeditor استفاده میکنم آره نمیدونم حذفش کنم؟چیکارش کنم جناب دفاعی آدرس سایت اینه لوله ها ازتون ممنونم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 دوستان نمیدونید چیکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 :(ckeditor رو غیر فعال هم کردم ولی نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام لینک دمویی که گذاشتید ارور 404 میده !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.hesam 2 ارسال شده در بهمن 90 اخ ببخشید اینجا میذارم دوباره http://sgpnco.com/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=101〈=fa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام ابتدا وارد مسیر زیر شوید templates/ja_urani/css/template.css در خط 107 کد زیر را میبینید td { font-size: 100%; padding: 5px; } حالا این کد را جایگزین کد بالا کنید td { font-size: 100%; padding: 5px; border: 2px solid #66CCFF; } در کد بالا مقدار ضخامت و رنگ را میتوانید به دلخواه خودتون تغییر بدید حالا به مسیر زیر بروید templates/ja_urani/css/addon.css در خط 16 کد زیر را حذف کنید background: none repeate scroll 0 0 transparent; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر