rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 سلام!تورو خدا زووودی کمکم کنید خیلی واجبه!من تمام انجمن رو گشتم اما اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم!من یه ماژول بازی انلاین و اگه بشه فوتبال میخوام:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در بهمن 90 در کل می تونید یه بازی فلش فوتبال رو بردارید در مطلب یا ماژول html دستی فایل فلشش رو وارد کنید و به نمایش بزارید. من تا حالا افزونه بازی جوملا مخصوص فوتبال ندیدم و فکر نمی کنم باشه، ولی اگه افزونه جوملا مربوط به بازی می خواید می تونید این صفحه از جوملای انگلیسی رو ببینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 داداش صدرا گلم!من توی سوالم یه چیزی یادم رفت بگم!اونم اینه که میخوام این بازی به صورت رکورد گیری باشه!یعنی کاربرا بتونن رکورد ثبت کنن و بقیه هم ببینن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 پس باید از یک اسکریپت مانند اسکریپت مای اف سی استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 نه داداش ما اف سی دردسر داره و اینکه این اسکریپت مخصوص یه سایت اختصاصی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در بهمن 90 چند تا اسکریپت دیگه هست تست کنی، Online football game clone رو مثلا ببین، یا Power Soccer Clone رو که نول شدش سرچ کنی پیدا می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در بهمن 90 داداش اسکریپت نمیخوام!ماژول یا کامپیونت صدارای عزیزم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
صدرا حسابی 3 ارسال شده در بهمن 90 باید صبر کنی دوستان دیگه راهنمایی کنن پس من افزونه جوملایی برای چیزی که خواستی نمی شناسم و در سایت جوملای انگلیسیم موردی معرفی نشده بود، مگر این که بگی یکی برات بنویسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر