majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوستان متاسفانه من با مشکل عجیبی روبرو شدم که بیشتر سایتای من رو از بین برده و من مطب میزارم رو سایت خود به خود پاک میشه و بیشتر به شرکت خدمات دهنده هاست و دومین مشکوکم به محض اینکه میخوام سایت رو غیر فعال کنم یا پیکربندی رو تنظیم کنم بعد اط ذخیره کردن با این خطا برا همییشه مواجه میشم و دیگه بالا نمیاد No configuration file found and no installation code available. Exiting... یکی خواهشا به داد من برسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سطح دسترسی و تنظیمات فایل configuration.php رو بررسی کنید که درست باشند و همینطور ببینید کلا این فایل رو کامل دارید یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام جناب فرحزادیان عزیز بله فایل کامل هست سطح دسترسی باید چند باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 وقتی می خواهید در پیکربندی تنظیماتی اعمال کنید این فایل باید قابل ویرایش باشه یعنی 777 یا 666 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 الان چک کردم زده 0 بایت حجمش صفره چجوری باید ازنو این فایل رو مثه قبلا بسازم و این فایل کلا مربوط به چی هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 پس فایل ناقص هست!!! اگر خودتون ویرایش کردید و از بین رفته که هیچ ولی اگر خیر باید یه فکری به حال هاست اتون بکنید... ! شما در حال حاضر فایل configuration.php-dist رو تغییر نام دهید به configuration.php و بعد ویرایشش کنید و اطلاعاتی از قبیل مشخصات دیتابیس اتون و مسیرهای tmp و logs رو درش ست کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 واقعا نیاز دارم جناب فرحزادیان م ن تغییر نام دادم امکانش هست کامل توضیح بدین مشکلم حل بشه قربان شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 بعد از تغییر نام فایل مورد نظر رو جهت ویرایش باز کنید و مقادیر زیر رو تنظیم کنید: var $user = 'نام کاربری دیتابیس که برای جوملا ساخته بودید'; var $db = 'نام دیتابیسی که برای جوملا ساخته بودید'; var $password = 'پسورد دیتابیسی که برای جوملا ساخته بودید'; جهت ست کردن مسیرهای tmp و logs هم با توجه به کنترل پنل هاست باید تنظیم کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 من شرمنده شما هستم جناب فرحزادیان واقعا حیاتی هست برا من اینو بزارم:؟ public_html/tmp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 خواهش می کنم اگر بفرمائید نوع کنترل پنل هاست اتون چیست خدمتتون عرض می کنم ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 من از پویا سازان هاست و دومین گرفتم و سی پنل هست؟ آیا بعد از تغییر نام فایل بازم نیازی هست همون فایل هم باشه اگه امکانش هست قسمت تمپ و لوگ رو کامل توضیح بدیدن بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 در کنترل پنل cpanel مسیرها به این شکل هست: var $log_path = '/home/نام کاربری هاست/public_html/logs'; var $tmp_path = '/home/نام کاربری هاست/public_html/tmp'; آیا بعد از تغییر نام فایل بازم نیازی هست همون فایل هم باشه متوجه منظورتون نمی شم! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 من از پویاسازان هاست و دومین گرفتم و سی پنل هستنام کاربری هاست منظورتون یوزر ورودی سایت هست یا نه منطورتون یوز دیتا بیس هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 بله متوجه شدم. در پست قبلی مسیرها رو خدمتتون عرض کردم ولی منظورتون رو از این سوال متوجه نشدم: آیا بعد از تغییر نام فایل بازم نیازی هست همون فایل هم باشه واضح تر بفرمائید در خدمتتون هستم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_kharrattha 0 ارسال شده در بهمن 90 configuration.php-dist نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 خیر، بعد از تغییر نام اش اگر عین این فایل(configuration.php-dist ) رو بین فایلهای جوملا نداشته باشید مشکلی نیست عزیز... ولی فایل configuration.php رو باید همیشه داشته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر