masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هر چی تو سایت جومینا انجمن بود و از جا های دیگه دانلود کردم اما با ارور مواجه می شوم و ارور اینجوری بود که بیش از 30 ثانیه نمیشود کامپونت را نصب کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در بهمن 90 سلام شاید بهترین انجمن ساز my bb باشه البته افزونه جوملا نیست اسکریپت مستقلیه که شما توی ساب دامین نصب کنید و داخل سایت اصلیتون لینکشو بذارین فارسی سازش هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 سلام من هر چی تو سایت جومینا انجمن بود و از جا های دیگه دانلود کردم اما با ارور مواجه می شوم و ارور اینجوری بود که بیش از 30 ثانیه نمیشود کامپونت را نصب کرد با سلام محدودیت زمانی یا حجمی جهت آپلود دارید. اگر رو هاست هستید ادمین سرور باید این حجم رو افزایش دهد و اگر در لوکال هستید قبلا نحوه افزایش توضیح داده شده... شما در حال حاضر در مدیریت سایت از طریق نصب از پوشه یا لینک می تونید الحاق رو کامل نصب کنید... (در این مورد هم قبلا آموزش لازم داده شده[جستجو پیشرفته]) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر