hoomanb 14 ارسال شده در بهمن 90 با عرض سلام و خسته نباشید بعد از نصب جوملا 2.5 خطای زیر در قسمت مدیریت نشان داده می شود اشکال از کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیز این مشکل از جوملا نیست مشکل از سرور لوکال شما هست من خودم هم همین مشکل را داشتم چندین نسخه ومپ و زمپ را تست کردم ولی در کل یک را وجود داشت! حذف کلیه فایلهای مربوط به لوکال و نصب مجدد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در بهمن 90 بله همین کاری که گفتید مشکل را برطرف کرد اما با WampServer2.0c در نصب یکی از افزونه ها از ویراش پایین php ویرایش WampServer2.0c ایراد گرفت , برای همین WampServer2.2c را نصب کردم اما این ویرایش ظاهرا مشکلاتی دارد شما لوکال سروری سراغ ندارید که به روز باشه و با جوملا مشکلی نداشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 90 من خودم که دارم از wamp server2.4 64bit استفاده می کنم شما هم نسبت به سیستم عاملتون نصب کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در بهمن 90 wamp server2.4 64bit ??? wamp server که تا ویرایش 2.2c بیشتر نیامده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 http://www.x64bitdownload.com/downloads/t-64-bit-wampserver-64-bit-download-jhbkrvsi.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 وقتی میگم1.7.4 WAMP5 از هم بهتره ستار میگه این ماله 4 سال پیشه !! آقا با ومپ نسخه ای که گفتم هیچ مشکلی نخواهید داشت ! 1.7.4 WAMP5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام وتشکر من نسخه 2.5 رو امروز نصب کردم . ولی بالای سایت این رو نوشته: Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with that of JDate::calendar() in I:\xampp\htdocs\joomla\language\fa-IR\fa-IR.localise.php on line 191 این مشکل از سیستم من هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید سیستم لوال اتون رو تغییر دهید (در پست های قبلی همین تاپیک اشاره شده) و جوملا رو نصب کنید چنانچه مشکل پابرجا بود لطفا مشکل اتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم... (البته قبل اش جستجو هم بکنید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در بهمن 90 بله از لوکال هست و سرور لوکالتون را عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر