masoudiv 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام من تمام تاپیک های مشابه را خوندم اما به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم تاپیک بزنم! جوملای من به یکباره دچار مشکل شد و حالا صفحه اصلی را باز می کند اما صفحات دیگر را باز نمی کند!!!! ببینید: www.iranpartition.comلطفا کمک کنید حیاتیه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام چطور شد که این مشکل پیش اومد افزونه ای نصب یا حذف نکردید؟ افزونه های sef یا امنیتی رو غیرفعال کنید ببیند درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در بهمن 90 اقایون متخصص خسته نباشند خودم درستش کردم! به خاطر سئو بود! حالا چه جوری روباره لینک هارا فارسی کنم و htm؟ ببخشید فکر کنم تا من اونو بنویسم شما هم نوشتید!یادم نیست ولی چرا یه چندتا ماژول برای ایجاد اسکریپت و html سفارشی نصب کردم که نصبم نشدن!چند تا امار! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام این تاپیک رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-9190.html یا اینکه از افزونه های سف مثلا acesef استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر