pilarto 42 ارسال شده در بهمن 90 سلام. میخوام یه افزونه رو ترجمه کنم ولی نمیتونم فایل زبان افزونه رو پیدا کنم. نه پوشه ای به نام languge داره نه ... از کجا بفهمم کدومه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در تاپیک زیر توضیحات کاملی برای فارسی سازی افزونه ها داده شده قسمت ( چگونه فایل زبان را از پایه بسازیم! ) را بیشتر مطالعه کنید آموزش / چگونه برای افزونه های جوملا فایل زبان فارسی بسازیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در تاپیک زیر توضیحات کاملی برای فارسی سازی افزونه ها داده شده قسمت ( چگونه فایل زبان را از پایه بسازیم! ) را بیشتر مطالعه کنید آموزش / چگونه برای افزونه های جوملا فایل زبان فارسی بسازیم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): "در پوشه ی زبان افزونه یک فولدر جدید با نام fa-IR ایجاد کنید. چرا که جوملا از چنین تگی برای تشخیص اینکه زبان سایت شما چیست استفاده می کند و بدنبال فایل های زبان مربوط به افزونه ی مورد نظر بر اساس زبان انتخابی در این پوشه میگردد. - محتوای پوشه ی en-GB را کپی و در پوشه ی ایجاد شده ی fa-IR بازنشانی کنید و نام آن را مثلا از en-GB.plg_content_flashChart.ini به fa-IR. plg_content_flashChart.ini تغییر داده و سپس به ترجمه ی محتوای آن بپردازید." من نه پوشه ی زبان پیدا میکنم نه فایل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز فکر کنم شما تاپیک را تا آخر نخوانده اید ببینید من با توجه به مشکل شما اشاره کردم قسمت چگونه فایل زبان را از پایه بسازیم! را بیشتر مطالعه کنید این قسمت مربوط به افزونه هایی است که فایل زبان ندارند ولی اون توضیحاتی که در پست شماره 3 نوشتید مربوط به ابتدای تاپیکه که بحثش در مورد افزونه هایست که فایل زبان دارند کمی به ادامه تاپیک دقت کنید ، پاسخ خود را دریافت خواهید کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر