j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 سلام من اين سايت را دارم 3 زبونه مى سازم اگه بخواهم يه كارى كنم كه يك سرى ماژول ها راست به چپ و يك سرت چپ به راست شه بايد چى كار كنم؟ http://www.genoracle.com/farid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام از قالب هایی که راست به چپ و چپ به راست رو پشتیبانی می کنند بهره بگیرید. در سی اس اس ماژول هم باید همینطور کار کنید، می تونید سی اس اس ماژول راست به چپ رو تو سی اس اس راست به چپ قالب تعبیه ببنید. اگر اعمال نشد، از !important هم می تونید استفاده کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام میتونید با کلاس های ماژول در قالب هم این کار رو انجام بدین /. !important زیاد برا گوگل و ... جالب نست /. سئو یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 سلام من اين كار ها را نمى دونم چه جورى انجام بدم و قالب هم با ارتيستر هست اگه مى شه يه اموزش بديد يا لينك بگذارم قالب را درست كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر