khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 من قالبي را كه با آرتيستر براي يك وب سايت طراحي كرده بودم فارسي كردم ، ولي با مشكلات فراواني روبرو شدم .:1: آدرس سايت را ميدم كه خودتون ببينيد. www.ispha.ir ضمنا بايد بگم كه من توي فولدر Css فايل templet.css را ويرايش كردم و تقريبا همه چيزايي كه توي آموزشش گفته شده بود رعايت كردم . فقط نميدونم چرا اينطوري شد:64 (32): فايل Css را هم پيوست ميكنم تا دوستان ببينند و من بيچاره را راهنمايي كنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگه دوست داشتيد خود قالب را برام پيغام خصوصي تا كامل براتون فارسيش كنم البته با همين فايل css هم ميشيه يه كارايي كرد ولي ممكنه بازم مشكلاتي داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 قالب فارسي شده را براتون ارسل كردم لطفا چك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 من یک ماژولی مثل ماژولی که این دوستمون در سایتش برای اخبار استفاده کرده احتیاج دارم که هم عکس را نشان بدهد وهم متن را ولی زیبا تر از این ماژول . اگر کسی سراغ داره لطفاً راهنمایی کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 سلام . ممنونم از راهنمايي هاي هر دو دوست عزيز . آقا مهدي بختياري و آقا مجيد قناديان.خيلي لطف كرديد دوستان . حتما فايل را چك ميكنم و توصيه آقاي بختياري را هم عمل ميكنم. در مورد سوال دوستمون آقاي Tickبايد بگم كه فكر ميكنم كاملترين و بي اشكالترين ماژولي كه بتوني براي اسكرول اخبار استفاده بكني همين ماژولي باشه كه من استفاده كردم . كه اگه سرچ كني توي انجمن بايد باشه .آقا مجيد ممنونم از زحمتتون ،من قالب را نصب كردم ولي اين قالب هنوز مشكلاتي توي فاير فاكس داره كه اگه ممكنه يك بار ببينيد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 سلام وقت كنم تا آخرشب درستش ميكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 ممنونم مجيد جان . فقط اگه ميشد من را راهنمايي كني كه اشكال كارم كجا بوده و چطوري ميتونم برطرفش كنم . لطف زيادي به من كردي . ضمنا ميتونيم توي آموزشها قرار بديم تا همه دوستان استفاده كنند .:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در شهریور 89 آقا اسم این ماژول خبر که استفاده کردین چیه ؟؟ میشه یه لینک دانلود برای ما بدین ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوست عزيز والا زماني كه من قالب را از شما گرفتم هيچ كار فارسي سازي هنوز روش نشده بود كه بخواد اشكالي داشته باشه اما دو تا نكته را در نظر داشته باشيد توي طراحي قالبتون فاصله حروف از هم را زياد كرده بوديد اين كار در قالبهاي انگليسي مشكلي نداره اما در قالب هاي فارسي فونتش داراي مشكل ميشه و در بعضي از مرور گرها حروف را جدا از هم مينويسه من قالب را دوباره براتون فارسي كردم تا مشكلات بر طرف بشه لطفا فيل css زير را جايگزين قبلي كنيد http://dl.joomina.ir/file.php?file=b031159736e3b5f647befac845ce83f5 آموزشي را هم براي شما آماده كردم كه اميد وارم شما و ساير دوستان كه به فارسي سازي نياز دارن از اين آموزش استفاده كنند لينك تاپيك آموزش فارسي سازي قالب ها آموزش فارسي سازي انواع قالب ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز khajehsaeidi می تونی یه راهنمایی دیگه به من بکنی چطوری منوهای بالای سایتت رو آبشاری کردی یک ماهه دارم روش کار می کنم که سایت خودم را هم همینکار رو باهاش بکنم اما نتونستم اگر راهنمایی کنی ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 برای آبشاری کردن منوها دو راه وجود داره یا از قالب هایی استفاده کنید که قابلیت منوی کشویی را داشته باشند که 90 درصد قالب های جدید این قابلیت را دارند و یا از کامپوننت swmenu برای این کار استفاده کنید قالب جناب khajehsaeidi هم توسط آرتیستر طراحی شده که این قالب ها نیز این قابلیت را دارا میباشن آموزش های زیر را هم مطالعه کنید http://joomina.ir/joomla-learning/menus.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 سلام . منو ببخشيد چند روزي نبودم . از مجيد عزيز خيلي خيلي ممنونم راجع به وقتي كه گذاشتند . فقط مشكلي كه هست لينك دانلودش كار نميكنه. براي آقا ياشار عزيز هم بايد بگم اسم ماژول Global News كه من اونو پيوست كردم . اميدوارم بتوني استفاده خوبي ببري. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوباره براتون آپلود کردم البته اگه همون فایل قبلی باشه چون کلی تو سیستمم گشتم تا پیداش کردم تستشم نکردم ولی امیدوارم همون باشه موفق باشید http://dl.joomina.ir/file.php?file=ca1e93d774e62333334db928f3286788 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 ممنونم دوست عزيز . فقط توي فاير فاكس هنوز مشكلاتي داره . من آپش كردم . ميتونيد ببينيد . www.ispha.ir http://ispha.ir/index.php?option=com_jforms&view=form&id=3&Itemid=75 توي ساب منو ها هم مشكل جابجايي داره (چند ميلي متر) هم توي IE و هم توي فاير فاكس . اگه ممكنه بفرماييد كه ايراد كار چي بوده . بيشتر هدف من از مطرح كردن اين بحث يادگيري اولا خودم ثانيا ساير دوستان فوروم هستش . خيلي ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khajehsaeidi 6 ارسال شده در شهریور 89 انگار آقاي قناديان عزيز را خيلي زحمت داديم . ديگه بامون قهر كرده جواب نميده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 من یک ماژولی مثل ماژولی که این دوستمون در سایتش برای اخبار استفاده کرده احتیاج دارم که هم عکس را نشان بدهد وهم متن را ولی زیبا تر از این ماژول . اگر کسی سراغ داره لطفاً راهنمایی کنه . دوست عزیز khajehsaeidi می تونی یه راهنمایی دیگه به من بکنی چطوری منوهای بالای سایتت رو آبشاری کردی یک ماهه دارم روش کار می کنم که سایت خودم را هم همینکار رو باهاش بکنم اما نتونستم اگر راهنمایی کنی ممنون می شم با سلام دوست عزیز قوانین رو رعایت کنید و سوالاتتونو در تایپیک جداگانه مطرح کنید :exclamation: انگار آقاي قناديان عزيز را خيلي زحمت داديم . ديگه بامون قهر كرده جواب نميده. دوست عزیز صبور باشید / .... واز ارسال اضافی خوداری کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود هنوز قالب سایت شما کمی مشکل داره میتونی برام بفرستی تا براتون کاملش کنم البته قالب اصلی و دست نخورده رو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر