larsa.ir 1 ارسال شده در بهمن 90 من کیونارو تو لوکال هاست نصب میکنم اخرش این پیغام میاد من منو هارو هم چک کردم منو با نام فروم اصلا نیست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام اسم مستعار منو رو تغییر بدید مثلا بگذارید anjoman ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در بهمن 90 اخه هنوز نصب نیست که بخوام تغییر بدم همه چی اکیه وقتی اخرش میاد بگه تمومه این پیغام میاد و تو منو ها هم که اصلا با این نام تالارگفتمان اینا نیست که برم تغییر بدممش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام یعنی قبلا هم اصلا این انجمن ساز رو نصب نکردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در بهمن 90 نه اصلا نصب نکردم برا منم جالبه نه منویی تو این اسم هست نه خودم نصب کردم تالارگفتمان دیگه که فارسی باشه واسه جوملا نیست واسه 1.7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 از کدام نسخه لوکال استفاده می کنید؟ (نسخه سازگار قبلا در انجمن معرفی شده) جوملای کدام تیم را استفاده کردید؟ (نسخه ای که جومینا ارائه کرده را نصب و تست کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در بهمن 90 مثلا نصب نشده میرم از مدیریت انیستال میکنم میام که دوباره باز بنصبم این پیغام میاد نمودونم کش میکنه یا به چه صورته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام 1. پست قبلی بنده رو در نظر داشته باشید 2. در حال حاضر بررسی کنید که با اینکه نصب ناقص بوده آیا جدولی در دیتابیس ایجاد شده یا خیر و همینطور پوشه یا فایلی در دایرکتوری که بسته جوملا قرار دارد... اگر بود تمامی مواردی که مربوط به این انجمن ساز هست رو پاک کنید و مجدد این انجمن ساز رو دانلود و بعد از اطمینان از دانلود کامل اقدام به نصب مجدد کنید... قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر