hamidjh 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام من از قالب joomina-joomla25 در جوملا 2.5 استفاده ميكنم و به جاي بگراند سايت كه سفيد هست يه عكس گذاشتم ولي مشكلي كه دارم اينه كه اول در ie اصلا نمايش داده نميشه و در بقيه مرور گرها هم كه نمايش داده ميشه در رزلوشن هاي مختلف عكس كوچك و بزرگ ميشود ميخوام اين اتفاق نيفته و در تمام حالات اون اندازه اي كه براش تعريف شده نمايش داده بشه لطفا راهنمايي كنيد با تشكر http://www.jahankhahan.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رهپویان 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام . من قالب را در جوملا 1.5 درست کردم اما یکسری از جاهاشا میخوام تغییر بدم از دریم ویور که استفاده میکنم میخوام تغییرات را در دریم ویور ذخیره کنم پنجره ای باز میشه که ازم مسیر ذخیره را میخواد نمیدونم کدوم فایل جوملا را انتخاب کنم که وقتی روی قالب reload یا f5 کنم تغییرلت را ببینم؟ سلام . من قالب را در جوملا 1.5 درست کردم اما یکسری از جاهاشا میخوام تغییر بدم از دریم ویور که استفاده میکنم میخوام تغییرات را در دریم ویور ذخیره کنم پنجره ای باز میشه که ازم مسیر ذخیره را میخواد نمیدونم کدوم فایل جوملا را انتخاب کنم که وقتی روی قالب reload یا f5 کنم تغییرلت را ببینم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام به انجمن جومینا خوش آمدید رهپویان عزیز سئوالتون رو در بخش مربوطه و در یک تاپیک جداگانه بپرسید قبل از هرکاری قوانین انجمن رو حتما حتما حتما مطالعه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر