farad 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام. سوالی داشتم. من ماژول mod_rokslideshow را توی سایتم برا اسلاید شو دارم . حالا اومدم و ماژول mod_joominavscrooler را هم برای نمایش لینک های اسکرولی اضافه کردم اما با اضافه شدن اون ماژول اولم دیگه نمایش داده نمیشه. وقتی غیر فعالش کنم دوباره ماژول اولم نشون داده میشه. میشه بگین مشکل از چیه و چطور باید حلش کرد؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بارها بارها بارها بارها بارها بارها و بارها در این مورد بحث شده مشکل بخاطر تداخل جی کوئری در دو افزونه هست راه حلشم گفته شده http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farad 0 ارسال شده در بهمن 90 آقای دفاعی ممنون بابت این همه تاکید !!! من اون پلاگین را هم قبلش نصب کرده بودم اما تغییری ایجاد نشد. داخل تنظیمات هم گزینه js نداشت. فقط وقتی داخل کد یکی از این دو افزونه فراخوانی فایل js را غیر فعال میکردم اون یکی افزونه نشون داده میشد اما اولی کلا به هم میریخت! یک نفر گفت باید ماژول های ای جکسی استفاده کنم تا این تداخل پیش نیاد. این درسته؟ اگه درسته چطور بفهمم یک ماژول ای جکسی هست یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر