حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 90 سلام و عرض تسلیت شهادت امام رضا علیه السلام بنده کامپوننت swmenu رو از جومینا دانلود کردم مشکل اینجاست که روی لوکال کار میکنه ولی روی هاست اصلا ماژول رو نمایش نمیده هم در قالب پیشفرض هم در دیگر قالب ها کسی میتونه راهنمایی کنه تو انجمن سرچ کردم ، کسی همچین مشکلی نداشته این هم دمو آنلاین : http://www.rashedeen.ir الان منو توی موقعیت right منتشر شده ولی نمایش داده نمیشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام در لوکال هم دقیقا همین جوملا رو با همین امکانات دارید و مشکلی نیست!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 90 سلام مجدد و تشکر از توجهتون بله من حتی جوملا رو کامل پاک کردم و دوباره از اول نصب کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 در چنین مواقعی یا بحث تنظیمات نا درست منوساز هست که اینطور که می فرمائید در لوکال مشکلی نیست بحث دیگه تداخل افزونه ها هست که باز در لوکال چنین مشکلی نیست تنها می مونه عدم سازگاری مناسب هاست با جوملا و الحاقاتش... دقیقا همین سیستمی که الان در هاست دارید رو روی یک هاست دیگر تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا خیر... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در بهمن 90 بله ظاهرا مشکل از هاست هست حالا یه سؤال دیگه پیش میاد : این افزونه چه نیازهائی داره که هاست پشتیبانی نمیکنه؟ میخوام با ادمین هاست صحبت کنم برطرف بشه ، چی بهش بگم؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر