SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 من جوملا را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی هیچ اطلاعاتی تو سایتم نیست نباید که سایت را از اول بسازیم بک آپ را هم که میخواستیم آپ کنیم ارور داد چیکار کنم لطفا کامل توضی بدید تلاش های 1 سالم به باد نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام شما چطوری جوملا رو حذف کردی؟ دیتابیس هم حذف کردی؟ چه اروری میده؟ چطوری از جوملا بک اپ گرفتی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در بهمن 90 فایل های جوملا را تو هاست پاک کردم تو phpMyAdmin ادمین هم بک آپ گرفتم الان من یک بک آپ 50 مگی با پسوند sql بگم که فقط فایل های جوملا را حذف کردم هیچی دیگه حذف نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
movahed 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام پیشنهاد میکنم به هاستنگتون بگید تا فول بک آپ رو ری استور کنه اینجوری کاملا مشکل حل میشه وبدون مشکل سایت بالا میاد موفق باشید...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر