amir23 5 ارسال شده در بهمن 90 با سلام خدمت دوستان عزيز من يك سوال درباره نوشتن مطالب در article هاي جوملا داشتم. ما ميتونيم نوشته هامونو تو word تايپ كنيم و فونت و رنگ و خيلي از ويژگي هاشو تنظيم كنيم و بعد كپي كنيم تو جوملا. ديگه لازم نيست كد هاي جوملا رو دستي عوض كنيم. حالا سوال من اينه كه با اين كار با توجه به اينكه كد هاي HTML خيلي زيادي ساخته ميشه( خيلي بيشتر از زماني كه مستقيم توي خود جوملا تايپ ميكنيم) ممكنه سرعت لود سايتمون بياد پايين؟ اصلا چقدر سرعت كم ميشه؟ اونقدر كاهش سرعت زياد هست كه به صرف نباشه از اين روش براي نوشتن مطالبمون استفاده كنيم؟ با تشكر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله به صرفه هست چون علاوه بر سنگینی سایت و کاهش سئو می تونه باعث بهم ریخته شدن قالب بشه شما اگه نیاز به تغییر رنگ داری بهتره از افزونه های ادیتور مثلا CKE و .... استفاده کنی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام من تازه کار با جوملا رو شروع کردم. و سوالی که از دوستان دارم اینه که وقتی از ورد مطلبی رو کپی میکنم داخل جوملا فاصله ها را با چهار گوش پر میکنه لطفا راهنماییم کنید که چه کار کنم. که این وضعیت پیش نیاد. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز شما نباید مطالب رو از ورد در جوملا کپی کنید ابتدا مطالب رو در یک فایل txt کپی کنید بعد از داخل فایل تکست مطالب رو کپی و در ادیتور جوملا پیست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 شما می تونید از نت پد استفاده کنید اول متن را کپی بگیرید توی نت پد پیست کنید و سپس از نت پد کپی بگیرید و به جوملا ببرید برای مربع ها هم در منوی نت پد یک گزینه به نام replace داره که مربع را در کادر اول وارد کرده و فاصله را در کادر دوم و replace all را بزنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 ممنون از راهنمایی هاتون درست شد. سوال دیگه ای که داشتم اینه که برا داشتن فونت های زیبا تر از این فونت ها که در ادیتور جوملا هست چه کار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر