pixel 0 ارسال شده در بهمن 90 من ماژولی رو نصصب کردم (مازول Dropline Menu) و سطح اون رو برای اعضا گذاشتم و تو سایت دیدمش و دیدم به دردم نمیخوره و حذفش کردم حالا وقتی وارد سایت میشم به عنوان عضو سایت، مطالب سایت به هم ریخته میشه و جای ماژولی که حذف کردم خالیه فکرمیکنم ماژول پاک شده اثراتش مونده.این طور نیست؟ چی کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام نخیر اثرات ماژول نمونده شما جای اون رو به یک ماژول دیگه بدید برای بررسی بیشتر دموی انلاین بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel 0 ارسال شده در بهمن 90 http://www.tutsazin.com/web/ چینش ماژولی که حذف کردم right بود ،الان هم سمت راست خالیه البته برای این که مشکل رو ببینید باید عضو بشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ماژول رو به چه صورت حذف کردید!؟ از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید ببینید مشکل حل می شه یا خیر: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pixel 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام ممنون از افزونه ها >> مدیریت ماژول ها پاک کردم مواردی که گفتید رو بررسی کردم ولی مشکل همچنان هست علاوه بر این ، لینک های کنار کپیرایت پایین صفحه رفته سمت راست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام معمولا نباید با حذف ماژول این مشکل پیش بیاد! حالا: 1. ماژول مورد نظر رو مجدد نصب و مشکل رو بررسی کنید 2. با قالب های دیگر هم ببینید این مشکل رو دارید یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر