feyzabadimo 5 ارسال شده در بهمن 90 سلام من از فرم ساز فابریک استفاده می کنم.... همون طور که می دونید برای استفاه از فرم هایی که داخل این فرم ساز ایجاد شده باید از طریق منو در کنترل پنل جوملا یک منو جدید انتخاب کرد و یکی از فرم های فابریک رو به عنوان "انتخاب نوع گزینه منو" انتخاب نمود........ حالا من یه مشکل دارم و اونم اینه که من می خوام یک مطلب در مدیریت مطالب کنترل پنل جوملا ایجاد کنم که در اون مطلب، بتونم فرم فابریک رو بذارم دنباله صفحه. چه طوری میشه این کار رو کرد؟؟ یا به عبارت دیگه، افزونه ای هست که بشه فرم های فابریک یا هر فرم ساز دیگه رو در مطلب قرار داد؟؟ با تشکر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله برای اینکار یک پلاگین وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در بهمن 90 امکانش هست معرفیش کنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 شما وقتی این فرم ساز رو نصب کنید این پلاگین هم نصب میشه اینم آموزش درج فرم در مطلب http://fabrikar.com/wiki/index.php/Content_plug-in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.gohargazi 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام در فرم ساز فابریک اگر بخوام هر عضو فقط اطلاعات ثبت شده توسط خودش را فقط ببنید نه اطلاعات بقیه اعضا ، باید چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در بهمن 90 آقای دفاعی سلام من هرچی گشتم این پلاگین رو نتونستم پیدا کنم...... امکانش هست لینک دانلود این پلاگین رو واسم بفرستید؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام شما وقتی این فرم ساز رو نصب کنید این پلاگین هم نصب میشه یعنی بعد از نصب این پلاگین رو در مدیریت پلاگین ها ندارید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در بهمن 90 سلام نه نصب نشده. خب حالا بر فرض که نصب شده.... چطور میشه ازش استفاده کرد؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 آقای فرحزادیان سلام من هنوز از شما راجع به این سوالم پاسخی دریافت نکردم.. اگه سایر دوستان هم پاسخی دارن لطفا ارائه کنن. با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگه به لینک بالا برید همون لینکی که جناب دفاعی گذاشتن خودتون متوجه خواهید شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام در فرم ساز فابریک اگر بخوام هر عضو فقط اطلاعات ثبت شده توسط خودش را فقط ببنید نه اطلاعات بقیه اعضا ، باید چه کنم؟ لطفا راهنماییم کنید سلام. هیچ کس نمی تونه اطلاعات ارسالی توسط دیگران را ببینه. برای اینکه اطلاعاتی که خودش ارسال کرده را ببینه ، شاید چنین امکانی وجود نداشته باشه ولی شما به مدیریت منو ها بروید و یک آیتم منو ایجاد بکنید و ببینید همچین امکانی هست یا نه... اگر شما در این کامپوننت کمبودی دارید ، پیشنهاد می شود که از RSForm pro استفاده کنید که تجاری هست. میشه گفت این کامپوننت بهترین فرم ساز جوملاست.(ولی نسخه ی نالش پیدا میشه) موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر