kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 90 با عرض سلام خدمت دوستان بنده سایتم روی سرور خودم هست . چند روز پیش دیدم 500 مگابابتی که اختصاص دادم برای سایتم پر شده . به 1 گیگ افزایش دادم . الان 1 گی هم پر شده در صورتی که نه مطلبی اضافه کردم . نه فایلی آپلود کردم نه امکان ثبت نام یوزر توی سایت هست !!!!! فایل بک آپ هم در سایت نمی گذارم . دوستان دلیلش را می دانند چیه ؟ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در بهمن 90 سلام 1 - ایمیل رو چک کنید اسپم نشده باشید 2 - در روت سایت چک کنید error_log تشکیل نشده باشه اگه شده پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 90 درود منظورتون از ایمیل چی هست ؟ قسمت ثبت نام یوزر در سایت نیست و اصلا از طرف سایت هیچ ایمیل رد و بدل نمیشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-mehdipoor 1 ارسال شده در بهمن 90 در قسمت وب میل از سی پنل چک کنید گاهی به سی پنل شما اسپم می شه و این مشکلات پیش میاد همینطور مورد دوم رو بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 90 درود تشکر دوستان . مشکل را خودم حل کردم از کش جوملا بوده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر