j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 http://www.genoracle.com سلام دوستان من اين سايت را دارم براى داداشم مى سازم و ديشب روى يه اكانت MYQSL را پاك كردم كه مال جوملا اين سايت بودحالا هر كارى مى كنم نمى تونم برش گردونم يه يوزر و پس و اين ها اين قبلييه درست كردم اما الان اين عرور كه توش هست را ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام کمی مبهمه سوالتون! دقیقا چه کردید!؟ بعد از حذف دیتابیس بک آپ رو برگردوندید یا... !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 من فكر نمى كنم بك اپ داشته باشم چون تازه سايت را زدم من يه MYQL جديد درست كردم براش و يه اكانتم دادم بش دقيقا مثل قبليه كه داشتم اما كار نمى كنه جايى نيست كه من برم دستى 1 دونه MYQSL جديد بهش بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 90 خیر ممکن نیست چون شما اطلاعات دیتابیس رو حذف کردید و بک آپ هم ندارید و باید دوباره سایت رو مجددا نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در بهمن 90 اما سايت كه با فايل هاش هست سايتم خودش بك اپ اتوماتيك نمى شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 خیر دوست عزیز اطلاعات اصلیتون به دیتابیسی اضافه می شه که موقع نصب جوملا ازش استفاده کردید اگر بک آپ ندارید ابتدا به ادمین سرور بگید و درخواست بک آپ کنید در غیر این صورت باید از صفر شروع کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام دوست عزیز فایلها اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره می کنن بدون دیتابیس هیچکدوم کار نمی کنن همونطور که جناب گنجی گفتن باید جوملا رو از اول نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر