mehdialipour 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام خسته نباشید دوستان دوستان من قالب برای یه سایت خبری استانی می خوام برای خودم با قیمت خیلی پایین مثل قالب سایت http://9ktenews.com/ کسی می تونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این سایت برا یکی از بچه های فروم هستش میتونید با ایشون تماس بگیرید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در بهمن 90 با سلام این سایت برا یکی از بچه های فروم هستش میتونید با ایشون تماس بگیرید . یا حق سلام .. اره من با ایشون تماس گرفتم سایته شبیه سایت خبر آنلاین هست ..کار ایشون طراحی وب نیست من خودم یه چیزی شبیه این کار می خوام ولی با یه سری تفاوت که تقلیدی نباشه و ساده تر باشه ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای این مورد شما باید هزینه کنید سایت های خبری هم به علت کاربیشتر مطمئنا قیمت پایینی ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای این مورد شما باید هزینه کنید سایت های خبری هم به علت کاربیشتر مطمئنا قیمت پایینی ندارند ممنون ... میشه بفرمائید چقدر در میاد ؟ حدودی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام خب دوست عزیز چه کاریه که دوباره طراحی بشه از همون صاحب سایت قالب رو بخرید ارزونتر میشه واستون طراحی قالب خبری هزینش زیاد میشه برای صحبت در باره قیمت هم بهتر از پیام خصوصی استفاده کنید با تشکر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdialipour 2 ارسال شده در بهمن 90 برای صحبت در باره قیمت هم بهتر از پیام خصوصی استفاده کنید با تشکر موفق باشید ممنون در مورد قیمت من حدودی گفتم اره خصوصی صحبت بشه بهتره این دوست ما در سایت نکته نیوز هم دادند براش طراحی کردند ( مثل خبر آنلاین ، از اون هم بهتره ) زحمت کشیدند من شبیه به اون می خواهم ولی کپ اون نباشه یه سری تغییرات می خوام درش ایجاد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 90 با سلام دوست عزیز همونطور که دوستان فرمدند هزین سایت های خبر کمی بالاست /. در صورت تمایل با بنده یا دوستان دیگه تماس بگیرید /. شمارم در امضام هست. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر