anarchist60 0 ارسال شده در بهمن 90 با درود من سایتی رو به 1.7.3 بروز رسانی کردم پس از بروز رسانی مشکلی که همچنان نتونستم حلش کنم نمایش کلمه "اطلاعات در بالای بدنه اصلی سایته تنها این کلمه نمایش داده می شه بی هیچ اشاره ای... در هنگام نمایش "اطلاعات" در کد HTML صفحه لود شده: اطلاعات مشکل از کجاست دوستان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 سلام لطفا ادرس سایت رو بذارید تا بررسی بشهخب دوست عزیز چرا ادرس سایت رو پیام خصوصی کردید همینجا می گفتید من سایت رو دیدم هیچ ارور یا خطایی مشاهده نشد لطفا از ارور عکس بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anarchist60 0 ارسال شده در بهمن 90 ببینید زیر چهار تا عکس ِ زیر ِ هدر یک کلمه نوشته شده "اطلاعات" این کلمه حاکی از یک ارور هست که من نمی دونم چرا نمایش داده می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 90 دوست عزیزم اون ارور نیست شما برو تو بخش مدیریت منو بعد مدیریت منوی اصلی کلیک کن حالا روی منوی اصلی سایتت که اسمش گذاشتی خانه و بعنوان پیش فرض انتخابش کردی کلیک کن سمت چپ تو پارامترهای سیستم (تب پایینی) کادر عنوان صفحه رو خالی کن و عبارت صفحه اصلی رو حذف کن بعد نمایش عنوان صفحه رو هم روی خیر بذار موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر