Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 با سلام. من جوملا 1.7 برای یکی از نمایندگی های ایران خودرو نصب و طراحی کردم ام. حالا مسئولان ایران خودرو از من می خواهند که وقتی یکی یک خودرو می خره ، من یا یکی از کارمندان وارد جوملا شویم و یک یوزر بسازیم. تا اینجا مشکلی نیست. بعد از ساختن یوزر می خواهند که من برای هر یوزر یک سری اطلاعات وارد کنم تا وقتی آن یوزر وارد سایت می شود ، آن اطلاعات را ببیند. مثلا یکی یک ماشین می خره حالا میاد توی سایت تا ببینه پلاکش اومده یا نه. ما می خواهیم وقتی هر یوزری وارد می شود ، صفحه ی مخصوص به خودش را ببیند. یعنی ما باید یک صفحه بسازیم و آن را به آن یوزر وصل کنیم. یعنی اگر 1000 تا یوزر باشد ، باید 1000 صفحه بسازیم و به هر کدام وصل کنیم. در ساختن این صفحات هیچ مشکلی نیست.حالا سوال این است که چطوری این صفحات را به یوزر ها وصل کنیم؟ من نیز از Community Builder استفاده می کنم. می خواهم این کار به ساده ترین شکل باشد تا با یک آموزش ساده به کارمندان این شرکت ، کار انجام شود. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام چرا از افرونه ای که در جومینا منتشر شده استفاده نمی کنید کامپوننت دیوار که برای هر یوزر یک صفحه اختصاصی ایجاد می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در دی 90 ممنون. اسمش چیه؟ میشه لینک دانلودش را بدهید؟ یک سوال داشتم. اسم کامپوننتی که جومینا برای ارسال تیکت استفاده می کنه چیه؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 این لینک افزونه ای که گفتم http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=362&Itemid= اسم افزونه تیکتینگ جومینا هم RSTickts هستش که فروشگاه هم هست بهترین افزونه در نوع خودشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در بهمن 90 یک سوال: وقتی در دیوار یک یوزر ، مطلبی می نویسیم ، آیا یوزر های دیگر می توانند این اطلاعات را پیدا کنند؟ اگر ایطوری باشد ، مشکل هست و ما نمی خواهیم اینطوری باشد. راه حل چیست؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر