بهزاد ولدخان 0 ارسال شده در دی 90 سلا من میخوام قالب جوملا خودم بسازم چطوری سیستم جولا را متوجه بشم ی ا اینکه بتونم موقعیت های یک قالب را تغییر بدم یا اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلا من میخوام قالب جوملا خودم بسازم چطوری سیستم جولا را متوجه بشم ی ا اینکه بتونم موقعیت های یک قالب را تغییر بدم یا اضافه کنم سلام میتونی در کلاس های جومینا شرکت کنی یا از سی دی های اموزشی جومینا استفاده کنی موفق و شاد باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام برای ساخت قالب شما باید اول فتوشاپ بلد باشی بعد Html و css بعد کدهای جوملا رو بشناسی شما فعلا قالب html بساز تو انجمن آموزش برای تبدیل قالب از html به جوملا هست برای شناختن کدهای css جوملا هم کافیه به سورس یه قالب مثلا قالب پیش فرض جوملا توجه کنید با کمی تلاش و پشتکار بعد از مدتی یاد می گیرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای ساخت قالب شما باید اول فتوشاپ بلد باشی بعد Html و css بعد کدهای جوملا رو بشناسی شما فعلا قالب html بساز تو انجمن آموزش برای تبدیل قالب از html به جوملا هست برای شناختن کدهای css جوملا هم کافیه به سورس یه قالب مثلا قالب پیش فرض جوملا توجه کنید با کمی تلاش و پشتکار بعد از مدتی یاد می گیرید شما میگید قالب html بسازم من یکم گیج شدم یعنی اصلا فایل index.php نداشته باشه فقط html و css باشه یا html خالی سلا من میخوام قالب جوملا خودم بسازم چطوری سیستم جولا را متوجه بشم ی ا اینکه بتونم موقعیت های یک قالب را تغییر بدم یا اضافه کنم سلام میتونی در کلاس های جومینا شرکت کنی یا از سی دی های اموزشی جومینا استفاده کنی موفق و شاد باشید :thankyou: ایا این سی دی ها کامل هست من میتونم با استفاده از اونا یک قالب اختصاصی بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله اول شما باید طراحی قالب رو با html و css یاد بگیرید بعد میرید سراغ طراحی برای جوملا و آشنایی با php راحترین راه شرکت در کلاس های جومینا هست ولی میتونید سی دی های آموزشی رو هم خریداری کنید و استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام بله اول شما باید طراحی قالب رو با html و css یاد بگیرید بعد میرید سراغ طراحی برای جوملا و آشنایی با php راحترین راه شرکت در کلاس های جومینا هست ولی میتونید سی دی های آموزشی رو هم خریداری کنید و استفاده کنید. ممنون از راهنماییتون من html بلدم و css هم در حد مبتدی حالا یک سوال هم برام پیش امد طراحی قالب با html حتما اصولی داره ایا شما منبع خوبی را میشناسید که اموزش طراحی قالب با html باشه اخه من html بلدم ولی ایا اصول خاصی داره چطوری باید باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 بهترین کار این هست که شما یک منبع آموزشی پیدا کنید حالا چه فارسی یا انگلیسی بعد از یاد گیری اصول ،بعد میرسید به تکنیک ها که این کم کم با تجربه به دست میاد(بخصوص در مورد css!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behzad_vb.net 0 ارسال شده در بهمن 90 بهترین کار این هست که شما یک منبع آموزشی پیدا کنید حالا چه فارسی یا انگلیسی بعد از یاد گیری اصول ،بعد میرسید به تکنیک ها که این کم کم با تجربه به دست میاد(بخصوص در مورد css!) شما منبع خوبی ندارید برای همین کار من بیشتر دنبال تکنیکهاشم بعضیهاشو میدونم ولی کلا طراخی قالب با html منبع دارید معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در بهمن 90 منبع فارسی برای یاد گیری ساده http://www.ittutorial.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر