rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام به همه دوستان! بچها من از اسکریپت prochatroom حالا اگه بخوام افراد مزاحم رو از ای پی بن کنم چه باید بکنم؟راهنمایم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 سلام به همه دوستان! بچها من از اسکریپت prochatroom حالا اگه بخوام افراد مزاحم رو از ای پی بن کنم چه باید بکنم؟راهنمایم کنید سلام در سایت جومینا یه افزونه برای این کار گذاشته شده سرچ کنید و از این لینک هم میتونید کمک بگیرید: http://forum.joomina.ir/thread-9663.html شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب حامد جان از این افزونه چه جوری کار میکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در دی 90 خوب حامد جان از این افزونه چه جوری کار میکنه؟ کدوم افزونه؟ معمولا اینطوره که آی پی مورد نظرت رو میدی ، از ورود اون آی پی جلو گیری میکنه اگه افزونه خاصی پیدا کردی بزار دوستان راهنمایی میکنن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در دی 90 سلام داش رضا! گذر اینجا میام و تاپیکات رو که ببینم جواب می دم! واست بن کردن با آی پی رو ردیف کردم! الان اگر با همون حالت ادمین وارد روم باشی روی یوزر طرف کلیک کن و بن رو بزن! از این به بعد از طریق آی پی بنش می کنه یا علی راستی تمدید هاستت فراموش نشه+ دو ماه گذشته:D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام علیرضا!بابا دمت گرم!واقعا؟خوب چه جوری کار کنم باهاش!و پنل هاست رو هم بدهداش علیرضا!تورو خدا اون پنل ماله اسکریپت چت روم درست کن که از همون جا بشه تغییرات رو ذخیره کرد و ایحتیاجی به پنل هاست نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام آقای قادری شما می خوای دوستی کنی اما .... اینکه همه کارا رو خودتون انجام بدید این آقا رضای ما چیزی یاد نمیگیره بهش کمک کنید اما نه با دادن ماهی اقا رضا شما هم تلاشتو بیشتر کن یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب اقا مرتضی!من تو انجمن سرچ کردم اما هیچی پیدا نکردم خوب! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر