saman57 0 ارسال شده در دی 90 سلام در سایتم www.3-m.ir زمانیکه کاربر بخواد از کامپوننت mailto برای ارسال مطلب استفاده کنه ، یا ایمیل نمیرسه!! یا اگر برسه لینک مطلب توش نیست! ممنونو البته الان متوجه شدم که اگر کاربر مثلا پسوردش یادش بره ایمیلی که از طرف سایت براش میره و باید حاوی لینک باشه ، لینک نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام از جوملای کدوم تیم و نسخه چند استفاده می کنید؟ به تازگی این مشکلات پیش اومده یا از اول بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman57 0 ارسال شده در دی 90 سلام از جوملای کدوم تیم و نسخه چند استفاده می کنید؟ به تازگی این مشکلات پیش اومده یا از اول بوده از نسخه 1.5.19 جومفا استفاده می کنم.راستش رو بخوام بگم یادم نیست که قبلا چک کرده بودم این موضوع رو یا نه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نسخه جوملا خود را به آخرین نسخه از سری 1.5 ارتقاء دهید و مشکل رو بررسی کنید کش جوملا رو هم خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman57 0 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نسخه جوملا خود را به آخرین نسخه از سری 1.5 ارتقاء دهید و مشکل رو بررسی کنید کش جوملا رو هم خالی کنید موفق باشید سلام. این کارهایی که فرموده بودین رو انجام دادم. مشکل اول همچنان باقیست و ایمیل بدون لینک میره و البته گاهی هم اصلا نمیرسه.اما مشکلی که در رابطه با ایمیل فراموش کردن پسورد اینا بود که لینک نداشت، حل شد! نمیدونم چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر