masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام من میخوام کاربران وقتی بکاپ میگیرن از توی خود سایت بتونن دانلودش کنن یعنی به Cpanel نرن راهنمایی لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در دی 90 اگه از جوملات بك آپ مي خواي از كامپوننت akeeba backup استفاده كن كه امكان گرفتن بك اب از front end هم داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 متوجه منظورتون نشدم من از akeeba استفاده میکنم مثلا میخوام توی مریریت رسانه یه پوشه به نام بک آپ درست کنم بعد آدرس رو در akeeba اونجا بدم که کاربر دیگه واسه دانلود بکاپ به cpanel نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام میتونه از داخل آکبا دانلود کنه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masi_b 0 ارسال شده در دی 90 با سلام میتونه از داخل آکبا دانلود کنه یا حق از طریق خود آکیبا منظورتون قسمت فایل های پشتیبان ایجاد شده است و سپس انتخاب دانلود این کار درستی هستش؟؟؟ این پیغام رو میده که ممکن است موجب دریافت فایل های فاسد یا ناقص شود. لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 هیچ مشکلی پیش نمیاد. با پسوند زیپ پشتیبان بگیرید و نصبش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام منظور کامپوننت از اون پیام اینه که ممکنه فایل زیپ درست و کامل دانلود نشه و بعدا مشکل پیش بیاد ممکنه بعدا با فایل زیپ مشکل پیدا کنید ولی احتمالش خیلی خیلی کمه اگه از اینترنت با سرعت خوب استفاده می کنید هیچ مشکلی نیست خیالتون راحت باشه برای اینکه خیالتون راحت باشه بعد از دریافت فایل اون رو روی لوکال نصب کنید تا از سالم بودن و درست کار کردنش مطمئن بشید یاعلی 1 واکنش ها : niloofar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر