yashar 0 ارسال شده در شهریور 89 امکانات شما به نظر می رسد که برای نسخه قدیم تر جوملا! نوشته شده اند. اگر می خواهید این عملیات را کامل کنید باید پلاگین وارث - سیستم را از مدیریت پلاگین فعال کنید. من کامپوننت منوی درختی را نصب می کنم این ارور را میده کامپوننت های زیر را میخواستم نصب کنم dtree mod_moscmenutree166-Farsi پلاگین وارث هم فعال است ولی نمیدونم چرا اینطوری شده system - lgency اگر اشتباه نکنم اسم پلاگین وارث همینه درسته ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام پلاگین دوباره غیر فعال کن بعد فعال کن :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yashar 0 ارسال شده در شهریور 89 ممنونم مشکل نصب درست شد حالا من این دو تا کامپوننت را نصب کردم و رفتم از قسمت ماژول فعالشون کردم حالا هیچ تغییری و امکانی اضافه نشد . پس چطوری باید منوی درختی بسازیم ؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام در ماژول mod_moscmenutree166-Farsi باید شناسه بخش یا مجموعه را بنویسید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر