vahidkar20 5 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان. من توی سایتم از ftp استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم. بدون هیچ مشکلی. تا اینکه سرور توسط خود هاستینگ عوض شد. بعد از اون با اینکه فایلها با همون سطح دسترسی های قبلی هستند و خود جوملا هم تائید میکنه ولی فایل کانفیگ ویرایش نمیشه. و این در حالی هست که پیغام میده تنظیمات ذخیره شد ولی وقتی دوباره باز میکنم مثل قبلش هست. و نمیتونم چیزی رو جوملا نصب کنم. با مدیر هاستم صحبت کردم. بررسی کرد و گفت سطح دسترسی ها درسته. مشکل از جملا هست به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه. الان چند روزه درگیر این موضوع هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 بعضی وقت ها اینطوری میشه و اصطلاحا میگن سرور choint شده. برای بررسی و رفع مشکل باید با مدیر سرور تماس بگیرید تا از طریق خط فرمان لینوکس مشکل را رفع کند. برای توضیح بیشتر ایتجا را ببینید: http://wiki.joomfa.org/main/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3 http://wiki.joomfa.org/main/%D8%B3%D8%B7%D8%AD_%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84_%D9%88_%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام قبل از ذخیره تنظیمات کلی سطح دسترسی فایل configuration.php رو 666 و بعد از فعال کردن دوباره ftp سطح دسترسی رو 644 کنید. و یا به صورت دستی تنطیمات رو در فایل configuration.php اعمل کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در شهریور 89 با سلام عزیزان من با مشکل شبیه هم مواجه شدم با این تفاوت که وقی من از سی پنل رفتم و ftp رو بصورت دستی فعال کردم و configuration.php رو save کردم . وقتی به سایت برگشتم دیدم پیغام می ده که فایل انستالیشن و کنفگریشن نیستشه توی سی پنل هم هر چه گرشتم configuration.php رو اصل پیدا نکردم . جالب اینجاست که با این که سطح درسرسی configuration.php 644 است باهم از قسمت مدیریت سایت نمی تونم هیچ تغییری توی global configuration نمی تونم بدم . در ضمن توی صفحه اصلی هم این پیغام رو داده JFTP::write: Bad response و هر چه خبر جدید می زارم عکس رو نشون نمیده فقط متن رو توی صفحه اصلی نشون میده البته من با تو از سایت های جوملایی با این مشکل مواجه شدم یکی قبلا هم خوب کار می کرد وقتی سرور جدید گرفتم اونو به اون سرور انتقالش دادم بعد از چند روز که سایت خوب کار کرد یک دفعه پیغام داد که فایل configuration.php نیسیتش. از سی پنل وقتی رفتم دیدم سی پنل است ولی اصلا توش هیچی نیست هرچه اطلاعات داشته پاک شده و قتی دوباره بصورت دستی توش تنظمیاتشو نوشتم بعد save کردن باهم همین پیغام داد خیلی جالب وقتی دوباره فایل configuration.php رو باز کردم دیدم که هیچ نیست تازه فهمیدم که هرچی توش تایپ کنی اصلا save نمیشه مجبور شدم به سرور قبلی برگردونم ( البته فایل های قدیمی توی سرور قبلی بودش ) الان خوب کار می کنه یک نکته دیگه که امروز متوجه شدم من فقط با همین تو سایت جوملایی این مشکل داشتم و تو هر دو تایش هم joomlapak نصبه لطفا یکی راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در شهریور 89 JFTP::write: Bad response برای رفع این پیغام فایل params.ini در پوشه قالبتون رو با سطح دسترسی 777 قرار بدید. ممکنه این فایل در ماژول هاتون هم باشه. فایل configuration.php رو هم می تونید دوباره بسازید و آپلود کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در شهریور 89 برای رفع این پیغام فایل params.ini در پوشه قالبتون رو با سطح دسترسی 777 قرار بدید.ممکنه این فایل در ماژول هاتون هم باشه. فایل configuration.php رو هم می تونید دوباره بسازید و آپلود کنید. اگر قایل params.ini رو سطح دسترسی رو 777 ببرم امکان ه-ک سایت وجود نداره ؟ منظورم سایت از نقطه نظر امنیتی ضعیف نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر