mercol30 14 ارسال شده در دی 90 سایتی که برای یکی از مشتریان طراحی کرده ام با این نام : به دلیل آمدن توی جستوی گوگل فقط عکسش را می زارم : گالری عکسش که با فوکا گالری طراحی شده است در اکسپلورر مشکل داره ظاهرا دوستان زیاد توی انجمن ها در این مورد بحث کرده اند و من جایی دیدم که گفته بودن اصلاحیه برای ie ولی اوجا لینکی برای دانلود نبود .. به هر حال چطور باید این مشکل را اکسپلوررها حل نمود . این جواب تمام دوستانی هست که با فوکا گالری کار می کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 سلام خب دوست عزیزم چی با ie مشکل نداره !!؟!؟!!؟ برای ie اصلاح شده شما برو به این لینک http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=336&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در دی 90 با این هم نیومد و جالبه که قالب برای ie هم بهینه شده است . فعلا که پشیمان شدم از استفاده از این کامپوننت و از یک پلاگین برای این کار استفاده کردم . با تشکر درست که من بی خیالش شدم ولی شما حتما توی اکسپلورر تستش کنید و نیتجه را به بنده و دیگران بگویید تا ببینیم واقعا کار می کند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 90 شما با کدوم نسخه ie باهاش مشکل داری؟ با یه قالب دیگه هم امتحان کن ببین همینجوریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در دی 90 سلام نسخه ی آخر این افزونه مشکلی با ie نداره. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز فرقی نکرد .... شاید ... می گم شاید مشکل از قالب من باشه که فکر نمی کنم خودتان توی ie7 امتحان کنید . و اگر مشکلی هست حل نمایید تا دوستان سر در گم نشوند و هی سوال نکنند و تگر هم مشکلی نداشت ما باید بگردیم به دنبال مشکل که از ما می باشد .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر