rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 سلام به همه دوستان! من میخوام یه چت روم نصب کنم!اما وقتی کامپیونتش رو نصب میکنم کار نمیکنه!میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام بعد از نصب دقیقا مشکلتون چیست!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 مشکل اینجاست که وقتی نصب میکنم نمایش داده نمیشه و ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 لطفا نام کامپوننت و خطای مورد نظر رو بفرمائید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 نام کامپیونت jt_jpf_chat_farsi من این کامپیونت رو نصب کردم!اما حالا می خوام ببینم که چه طوری میشه لینکشو بیارم تو صفحه اصلی سایت که بشه نشونش داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 در مدیریت سایت باید به قسمت منوها مراجعه کنید و منو این کامپوننت رو ایجاد کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز!من میرم و منو رو هم ایجاد میکنم!اما میخوام ببینم که چه طور این چت روم رو لینک کنم به اون منویی که ساختم!اینو نمیددونم اگه میشه تو این راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 وقتی منو کامپوننت مورد نظر ایجاد می شه وقتی کاربر روش کلیک کنه باید لینک بشه به همون کامپوننت! (یعنی این اتفاق نمی افته!؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 نه دوسته گلم این لینک سایتمه!میشه یه نگاه بندازید و ببینید چشه www.perspolis-viva.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 بررسی شد مشکلی نبود و بدرستی عمل کرد بعد از کلیک روی منو چت روم کمی صبر کنید تا محیط چت روم کامل لود بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 خوب حالا چه کنم که زودتر لود بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 کاری نمی شه کرد عزیز، مگر اینکه سرعت نت رو افزایش بدید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 دوسته گلم میشه راهنماییم کنی که اسم این چت رومی که توی عکس هست چیه عکس http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13267380681.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 1. سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه (فکر می کنم اسکریپت باشه... ) 2. دمو آنلاین از این چت روم در تاپیکی که در این خصوص ایجاد می کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در دی 90 دوسته عزیز سوالمو توی کدوم پست مطرح کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 درخواست ها / افزونه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر