kingsolomon 0 ارسال شده در دی 90 سلام من ماژول ورود کاربران رو فعال کردم ولی تو سایت رو عضویت یا ورود به سایت کلیک می کنم ارور404 رو می ده میشه راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 90 با سلام از افزونه خاصی استفاده میکنید یا از ماژول ورود پیشفرض جوملا ؟ :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام سئو رو فعال کردین ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام آیا در تنظیمات جوملا اجازه ثبت نام کاربر رو غیرفعال کردید؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingsolomon 0 ارسال شده در دی 90 از ماژول پیش فرض جوملا استفاده کردمنه فعال نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نفرمودید آیا از افزونه سئو استفاده می کنید یا در مدیریت سایت در تنظیمات کلی سئو جوملا رو فعال کردید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kingsolomon 0 ارسال شده در دی 90 نه غیر فعال نکردماز سئو استفاده نمی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام دمو یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر