larsa.ir 1 ارسال شده در دی 90 با سلام من میخوام کد ویدئو مثلا اپارات یا یتویوب بزارم تو ادیتور و داخل پست ها وقتی قسمت درج کد اچ تی ام ال میزنم تو ادیتور و کپی پیست میکنم ادیتور قبول نمیکنه رفتم تو تنظیمات پلاگین تنی ام اس دیدم که اونجا جاوا و ای فریم رو قبول نمیکنه الان میوندم من چطور میتونم داخل پستم کد ویدئو هارو قرار بدم مرسی ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام اگه بیشتر توضیح بدین راحتر میتونم کمک کنم /. شما میخوایین فقط یسری کد رو نمایش بدید یا ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larsa.ir 1 ارسال شده در دی 90 ببنید من میخوام این ویدو رو تو مطلب خودم به نمایش بزارم که یوتویوب یا سایت اپارات اومده کد میده که تو ادیتور مطالب بندازیم تا نمایش داده بشه ولی من این کارو میکنم اما نمایش داده نمیشه هیچ این کدهارو هم قبول نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام میتوینید از افزونه jumi استفاده کنید /. --- ادیتور رو در حالت html قرار بدین و .../ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر