falconeyes 6 ارسال شده در دی 90 سلام به همه عزیزان من اینو تو سایتم گذلشتم اما وقتی کسی فرم رو پر میکنه و میفرسته فقط انگار یه خبر فقط بهم میده و نمیتونم متن پیام رو بخونم چه کار کنم؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام لطفا بیشتر توضیح بدید آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام کجا نمیتونید بخونید؟ مدیریت ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در دی 90 با سلام کجا نمیتونید بخونید؟ مدیریت ؟ یا حق سلام عزیز نگاه کن مثل این عکس که میزارم فقط این جوری هست اما وقتی روش کلیک میکنم تا باز شه انگار فقط صفحه رو یه رفرش میکنه چرا ؟ url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13268746781.jpg][/url چی کار کنم مگه نباید متن ارسالی رو باز کنه ؟:s ممنون یا علیسلام آره عزیز تو مدیریت مثل این عکس url=http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13268751901.jpg][/url نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام صبور باشید از ارسال پشت سر هم خوداری کنید کوکی هاتونو پاک کنید /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در دی 90 با سلام صبور باشید از ارسال پشت سر هم خوداری کنید کوکی هاتونو پاک کنید /. یا حق سلام کوکی رو پاک کردم باز نشد!:s:s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در دی 90 با سلام هم مال مرورگر هم جوملا / با مرورگر دیگه ی تست کردین یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در دی 90 با سلام هم مال مرورگر هم جوملا / با مرورگر دیگه ی تست کردین یا حق سلام عزیز برای جوملا رو چطوری پاک کنم؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در دی 90 منوی ابزارها- پاکسازی صفحات ذخیره شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در دی 90 سلام پاک کردم نشد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق باشید سلام عزیز شرمنده هر چی گشتم اون 3تا گزینه که گفتین رو نتونستم پیدا کنم . میشه بیشتر راهنمایی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در بهمن 90 در جوملای 1.5 ، سه گزینه آخر منوی ابزارها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام مسیرش رو در عکس نشون دادم: از این مسیر انجام بدین: :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام حاجی این کارو کردم بازم نشد؟ نمی دونم حداقل یه فرم ساز که این امکانات رو داشته باشه معرفی کنید ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام من نسخه 1.73 شو از جومینا دانلودیدم بعد نصب کردم اما وقتی فرم ارسال میشه و داخل ادمین هم خدارو شکر باز میشه لغت های فارسیش علامت سوال میشن چه کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در بهمن 90 سلام من نسخه 1.73 شو از جومینا دانلودیدم بعد نصب کردم اما وقتی فرم ارسال میشه و داخل ادمین هم خدارو شکر باز میشه لغت های فارسیش علامت سوال میشن چه کار کنم ؟ سلام فکر کنم باید این کار رو بکنی: با سلام بعد از نصب وارد دیتابیستون بشید و جداول مربوط به این افزونه رو چک کنید که روی utf8_general تنظیم شده باشه قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام من نسخه 1.73 شو از جومینا دانلودیدم بعد نصب کردم اما وقتی فرم ارسال میشه و داخل ادمین هم خدارو شکر باز میشه لغت های فارسیش علامت سوال میشن چه کار کنم ؟ سلام فکر کنم باید این کار رو بکنی: با سلام بعد از نصب وارد دیتابیستون بشید و جداول مربوط به این افزونه رو چک کنید که روی utf8_general تنظیم شده باشه قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه :thankyou: سلام عزیز هیچ جدولی به اسم Breezing form نیست ؟ کجا باید دنبالش باشم ؟:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoodh 0 ارسال شده در بهمن 90 سلام برای من اصلا وقتی می خواد نصب بشه ارور میده می نویسه بیش ر از 30 ثانیه نصب طول کشیده و ماکسیمومش هم همین مقدار زمان هست باید چیکار کنم به ایمیلم جواب رو بفرستید.مرسی masood_1996@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 90 با سلام سلام عزیز هیچ جدولی به اسم Breezing form نیست ؟ کجا باید دنبالش باشم ؟:cool: از اسکریپت زیر استفاده کنید: http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=363&Itemid= (دقت داشته باشید که بعد از درست شدن یونیکد مجدد باید فرم رو بسازید در واقع بعد از درست شدن زبان متونی که قبلا بصورت ؟؟؟؟ بودند درست نمی شوند و از اول باید فرم ایجاد کنید...) سلام برای من اصلا وقتی می خواد نصب بشه ارور میده می نویسه بیش ر از 30 ثانیه نصب طول کشیده و ماکسیمومش هم همین مقدار زمان هست باید چیکار کنم به ایمیلم جواب رو بفرستید.مرسی masood_1996@yahoo.com محدودیت زمانی یا حجمی جهت آپلود دارید. اگر رو هاست هستید ادمین سرور باید این حجم رو افزایش دهد و اگر در لوکال هستید قبلا نحوه افزایش توضیح داده شده... شما در حال حاضر در مدیریت سایت از طریق نصب از پوشه یا لینک می تونید الحاق رو کامل نصب کنید... (در این مورد هم قبلا آموزش داده شده) (چنانچه باز مشکل پابرجا بود و سوالی داشتید لطفا در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در بهمن 90 سلام آقا مجتبی دستت درد نکنه از این راهنماییت از شما و تمام مدیران جومینا ممنون خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی باحالین دستتون درد نکنه مشکلم حل شد :thankyou::thankyou: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iraj42 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام به دوستان واساتید محترم انجمن من از فرم ساز بریزینگ نسخه 1.7.5 روی جوملا 2.5.6 استفاده میکنم فرمی ساختم اما وقتی رو دگمه صفحه بعد کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته لطفا راهنمایی کنید زمان خیلی کم دارم ممنون میشم زودتر کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر