saman57 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان. من از ماژول randomart برای نمایش تصادفی مطالبم استفاده می کنم.تو همه صفحات بدون مشکل نشون میده به جز صفحه تماس با ما که یه ارور میده بالای مطالب. کسی میدونه دلیلش چیه؟ www.3-m.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز من هیچ اروری توی صفحه تماس با ما سایت شما مشاهده نمی کنم http://www.3-m.ir/index.php?option=com_artforms&formid=3&Itemid=97 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman57 0 ارسال شده در دی 90 شرمنده من واضح نگفتم. توی صفحه تماس با ما، سمت چپ ماژول مطالب تصادفی ارور دیده میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 ثابت زیر را در خط های اول فایل home/mehr5227/public_html/modules/mod_randomart/mod_randomart.php تعریف کنید $now = date( 'Y-m-d H:i', time() ); DEFINE( '_CURRENT_SERVER_TIME', $now ); آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saman57 0 ارسال شده در دی 90 واقعا ممنون آقای افروزی.درست شد. فقط میشه بفرمایید که کار این کد چی بود؟ دلیل اینکه فقط تو یه صفحه خاص این ارور میومد چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر