mohamad7kl 0 ارسال شده در دی 90 سلام دوستان من خیلی وقته که دنبال یک گالری تصاویر خوب می گردم و تقریباً هرچی گالری تصاویر فارسی شده بود رو امتحان کردم تا اینکه گالری تصاویر نسخه طراحان رو امتحان کردم که دقیقاً همون چیزیه که به کارم میاد. حالا مشکل اینجاست که عکسها رو نشون نمیده. انواع عکس هم امتحان کردم ؛ بزرگ کوچیک ... وقتی روی تصویر کلیک می کنم که تصویر رو تو سایز اصلی نشون بده فقط صفحه سیاه میاد و نشون نمیده. این هم لینک خودتون ببینید: http://www.imamjomehaftkel.ir/index.php?option=com_morfeoshow&task=view&gallery=1 ممنون می شم اگه بگید مشکل کجاست. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در دی 90 سلام دوست عزیز من روی هر تصویری کلیک می کنم به صورت کامل و با اندازه بزرگ نمایش داده میشه و هیچ مشکلی هم وجود نداره آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohamad7kl 0 ارسال شده در دی 90 دوست عزیز اول همون مشکلی که گفتم رو داشت ، حالا طوری شده که عکس ها رو توی یک tab دیگه باز می کنه و من نمی خوام اینطور باشه. باید عکسها رو توی همون سایت توی یک box باز کنه.حالا چطور این چیزی که می خوام بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر